Skip to content
Home » «Фемінізм потрібен і чоловікам» | Є питання. Феміністки | феминизм

«Фемінізм потрібен і чоловікам» | Є питання. Феміністки | феминизм

«Фемінізм потрібен і чоловікам» | Є питання. Феміністки | Күнделікті жалпы жаңалықтар

[penci_button link = “#” icon = “” icon_position = “left”] КӨРУ [/penci_button]

Сіз өзекті феминизм жаңалықтарды немесе басқа жаңалықтарды көре аласыз https://kk.taphoamini.com/photos/ бөлісеміз

See also  ЧТО ТЫ ТАКОЕ? РАДИКАЛ. ДЕД УХОДИТ В КОЛЬЦО?! | радикал

«Фемінізм потрібен і чоловікам» | Є питання. Феміністки және қатысты суреттер феминизм

«Фемінізм потрібен і чоловікам» | Є питання. Феміністки

«Фемінізм потрібен і чоловікам» | Є питання. Феміністки

феминизм және қатысты ақпарат

Феминизм деген не және ол әйел үшін неге маңызды, ер адам үшін? Гендерлік бейтараптық деген не және сексизмге қалай қарсы тұрасыз? Украиналық феминистер мен профессорлар Radio Svoboda -ның «Ye Nutrition» жаңа жобасында көрсетілген. Bagato адамдары – bagato ойлады. Пікірлерде талқылауға қатысыңыз. 02:03 Украинадағы ерлер мен әйелдердің айырмашылығы неде? 03:21 Сексизм у повсякденному житті 05:12 8 қайыңды қалай қоясыз? 06:30 Феминистер дегеніміз не? 08:48 Сіз қандай табуйовани жиноче тіло мен жиноча физилология? 12:26 Немесе феминист туралы стереотип? «Тамақтану» жобасы – өмір туралы. Йога мета – бұл адамдардың топтары. Біздің каналдарға жазылыңыз Украинаның Азаттық радиосы: Бағдарламалар мен хабарлар: Біз әлеуметтік аймақтардамыз

See also  How to take care of pets
See also  Удинезе - Ювентус СКАНДАЛ! Это был ПОСЛЕДНИЙ МАТЧ РОНАЛДУ?! Попросил не ставить его на матч | криштиану роналду

Google Play дүкені #RadioSvoboda #RadioSvoboda.

>>> Сіз бұдан да қызықты ақпаратты мына жерден көре аласыз https://kk.taphoamini.com/
осында бөлісу

#Фемінізм #потрібен #чоловікам #питання #Феміністки.

радіо свобода,radio svoboda,україна,феминизм,феминистки,феминист,профеминист,сексизм,равенство,феминитивы,стереотипы,женщины,мужчины,фем,дискриминация,насилие,мужчины феминисты,стереотипы про женщин,гендерные стереотипы,фемінізм,феміністки,фемініст,профемініст,рівність,фемінітиви,стереотипи,жінки,чоловіки,дискримінація,насильство,чоловіки феміністи,стереотипи жінки,гендерні стереотипи,феміністки Україна,мізогінія,права жінок,8 марта.

«Фемінізм потрібен і чоловікам» | Є питання. Феміністки.

феминизм.

Сіз феминизм туралы ақпаратты осы жерден таба аласыз деп үміттенеміз.
Бұл мазмұнды көргеніңіз үшін рахмет

44 thoughts on “«Фемінізм потрібен і чоловікам» | Є питання. Феміністки | феминизм”

  1. Если феминизм – это борьба за права женщин, формирующий огромный разрыв между прав мужчин и женщин, то конечно же мужчинам оно не надо. У нас есть запрещённый маскулизм для отстаивания своих прав и свобод.

  2. Уважаемые феминистки, боритесь за равенство в исламских странах, или страшно пойти в реально патриархальное общество?

  3. Будь ласка,перейменуйтесь в Радіо Матріархальний Небінарний Чорний Соціалізм,якщо вже його пропагуєте

  4. Да какая кому разница, кто и как выглядит? Если вы феминистки вам должно быть неважно чужое мнение. Но проблема в том, что у мужчин не может не быть своего мнения… и да они оценивают женщин, но могут об этом не говорить… и да любой человек может нравиться и может нет. И все люди реагируют эмоционально и не смогут абстрагироваться, в том числе и мужчины, хотя они могут этого не выражать.

  5. Радует, что в СМИ и на серьезных каналах начали поддерживать феминизм. И то это случилось только благодаря настоянию запада и после Евроинтеграции

  6. Что там вы еще часто пишите? Про женское вождение? После случая с Ефремовым мужское вождение под вопросом

  7. Есть понятие токсичной маскулиности. И вот такое явление как война и мого другого как раз к ней относится. Поэтому прошу не писать про армию, про шахты. Может еще спросите почему среди женщин меньше криминальных преступников?

  8. Казнокрадство, грязная экология от шахт, никому не нужные войны, домашнее насилие. Что общего в этих понятиях? – Патриархат!

  9. Сексисты опять набежали хейтить. 5 цель ООН – гендерное равенство. 7 цель ООН – экоэнергетика, шахты вредят экологии. Насчет армии! В чем функционал русской армии? Стеречься от тех стран, которые более развитые, чем Россия?

  10. Килькисть жінок в порламенти томкшо мало кто йде на цю професию.
    Якшоб жінкам платили більше то навішо мені платити більше чоловіку якшо можу наняти жінку и платити меньше.
    Ебут в падваротне єто психічно порушеня.
    Перший паз чую про питаня кто сидить с вашими дитьми.
    Добрий ранок а чоловічий праздник взагали сняли ви кажите про восьме березня а де наше свято?.
    Блогіреса да да .
    Ви всі таки вчители і міністерство навчаня.
    Причому тут гендер якщо ми говоримо про феминізм.
    Всі так бояться прокладок? Зовсім нічого такого немає.
    Як може бачити певний чоловік якщо жінка може ходити в откровеному одязи де той сосок бачють всі.
    Чим радикальний феминізм краше видно ?
    Яких прав вам недостатньо ?
    Гигиена про бритя ног.
    Яки права людини утискають?
    Кожна людина повина шьось робити а не сидіти и буй пинати вдома.

  11. Не,мне нахер это дерьмо не нужно,ибо феминизм мало того что он разрушает стандартный институт семьи,так еще от него в ужасе прячутся юридические права мужчин,сейчас маленькая девочка просто вякнув про рандомного мужчину может этого же мужчину упрятать далеко и на долго,нет никакой презумпции невиновности в таких делах ро отношению к мужчинам,из чего и следуют такие казусы как недавний инцидент,когда тренера-культуриста обвинила девочка-подросток что он на нее якобы дро*ил,что в итоге официальные видеозаписи не подтвердили,ибо он просто читал газету в то время,но никого это не остановило в суде, даже записи рассматривать не стали,и в итоге ему пришлось отсидеть в тюряге несколько лет, очень надеюсь что во время пребывания никто не узнал о его статье,иначе это заеончилось для невиновного мужчины очень глубокой психической травмой,а все из за чего?из за отсутствия презумпции невиновности по отношению к мужчинам,когда все решают не факты и аргументы,а чувства взбаламошных сучек

  12. 1) Женщин мало во власти = нет равноправия. Если женщина попадает во власть потому что она женщина это не равноправие а сексизм, кашелка тупая.
    2) Разница в зарплате обусловлена тем, что женщина проводит меньше времени на рабочем месте, ее КПД меньше, поэтому и получает меньше. (Дополнительный выходной из-за менструации выдайте пожалуйста)
    3) Почему у карикатуристки не сложилось с математикой? Могла доказать что может.
    4) Конечно феминитивы нужны, ведь главное это какой ПОЛ, а не какой специалист. Особенно классный феминитив Моделька, учитывая что модель – слово женского рода.
    И последнее, феминисток не бояться, а ненавидят вашу неадекватную, оторванную от реальности безграмотность.

  13. И ві дівчата прям як на підбір. Таким звичайно простіше бути феміністкою ніж нормально виглядати. В світі матріархат конкретний їм мало. Армія, діти після розводу (елементи) , тюрьми(сроки і тд) обов'язково мають бути жінки в уряді( заслуговують чи ні то вже срать) жорстокість( чого ти ниєш, ну вдарила тебе ножем і шо?) Просто метод привернути увагу малоліток…і працює вже не один рік. Погана слава теж слава. Оці ідіотки засвітились і норм

  14. «Баба за рулем» « бабу треба бити» «одні баби там» . Ні в нас всі «рівні» . Самі би попробували побувати як то бути жінкою в нашому суспільстві ,

  15. Я навіть не можу сприймати серйозно жінок які просто беруть і феменізують всі професії як собі схочуть. Мене це дуже смішить😆

  16. Ви, що тупі? Як би жінкам платили менше то у роботодавця не було сенсу наймати чоловіків. Прав у жінок в Україні дуже багато.

  17. Я особисто не бачу сильного гніту по відносини до жінок, на відміну від чоловіків – починаючи з довшого віку виходу на пенсію, закінчуючи обов'язковою воєнною слубою. Впринципі не розумію як фемінизім може бути без маскулізма і навпаки:
    Позначимо в кожної статі є якась n кількість проблем (стареотипи, закон, тд). При борьбі феміністок соло і їх перемозі в них стає n-k проблем, а в чоловіків залишається n, цим створюється нерівенсть і вже зворотня дискримінація, так можна сказати й навпаки про маскулізм без фемінізму. Да і до риторики всіх хвиль є питання. Тому об'єктивніше є боротьба за права без прив'язки до одної характеристики, типу статі, раси, т.д., а загально.

  18. 2:16
    Це справді не завжди відповідає стереотипу, але на лиці у жінок не пише хто з вас хто. Жінки віртуозно володіють мімікрією, тому такі стереотипи це не більше як захисна лінія від стервозних курок. І виправдовує себе, оскільки пасія проявляє себе вже після синяка в паспорті. А шо ж чоловіку робити, коли вже є дитина, або жінка вагітна? Як тільки він хоч заїкнетьчя про те, що його задрала його ненормальна дружина, його тут же з лайном зжеруть такі ж її подружки, її мамка і куколди-мужики. І все спишуть на безвідповідальність, або слабкість духу. Він ж мужик, він ж повинен 1,2,3…34…556…1007. Сімейний кодекс явно не на стороні чоловіків.

  19. Я проти насилля , і жорстокості , я за права жінок , да здраствует феминизм , и пусть президентом будет женщина , конец патриархату !!

  20. Ви розумієте що коли шукають робітника то їм потрібен певний набір знань і вмінь. Це вам не стриптиз клуб де стать робітників грає важливу роль

  21. Який дурний буде додавав зміни до мови які захтіла купка людей? Подумайте хоть про школярів яким ЗНО здавати

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *